Kurres Kanna ställs in

Med anledning av det rådande coronaläget har vi beslutat att ställa in Kurres Kanna.

Vi håller tummarna för att annandagsturneringen ska gå att genomföra, inbjudan till denna tävling skickas ut i början av december.

Covid-19: Viktigt meddelande från Hellas Tennisklubb

Med anledning av nya lokala allmänna råden från folkhälsomyndigheten vill vi göra er uppmärksamma på följande:

1. Från och med fredag 2020-10-30, tills vidare, vill vi att spelare inte använder omklädningsrummen och duschar, mer än att använda toaletterna för de fall det är nödvändigt
  2. Anläggningen kommer hålla öppet som vanligt, men uppmanar samtliga spelare att nogsamt följa de lokala allmänna råden: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/lokala-al…
  3. Självklart gäller fortfarande detsamma som har gällt sedan i våras – tvätta händerna, håll avstånd och stanna hemma vid sjukdom. Dessutom vill vi poängtera att om man känner oro eller osäkerhet kring den rådande situationen uppmanas man att stanna hemma
  4. Klubbens juniorträning kommer fortsätta som vanligt, men vi uppmanar samtliga föräldrar att lämna och hämta sina barn utanför tälten
  5. Vad gäller övriga klubbaktiviteter (gruppspel, tävlingar etc) kommer berörda spelare att kontaktas separat

/Styrelsen i Hellas Tennisklubb & VD för klubbens anläggningar

Kurres Kanna 21 november – OBS INSTÄLLT!

Kurreskanna

OBS – TÄVLINGEN ÄR INSTÄLLD PGA COVID-19 (UPPDATERAT 16/11)

Det har åter blivit dags för vår klassiska handicapturnering Kurres Kanna, som i år går av stapeln lördag 21 november!

Vi startar kl 10.00, och håller på fram tills dess att vinnaren är korad. Det brukar inte bli förrän framåt kl 18-19 på kvällen, så räkna med att det kan bli en lång dag!

Tävlingen spelas med ett handicapsystem där deltagarna tilldelas individuellt anpassade handicap beroende på spelstyrka. Handicapet innebär att spelarna startar varje game med plus eller minusbollar.

Matchlängden beror på deltagarantalet – de senaste åren har vi kört först till 3 eller 4 game med no ad. Alla får spela minst två matcher, då förlorarna i första omgången går in i tröstturneringen Malins Melitta.

Anmälan görs till info@hellastk.se senast onsdag den 18/11. Ange ungefärlig spelstyrka så vi lättare kan sätta rätt handicap – t.ex. vilken grupp du tillhör i gruppspelet eller om du vet någon i klubben som spelar jämnt med dig.
Tävlingen vänder sig till alla medlemmar från 15 år (även tävlingsjuniorer från 11 år och uppåt är välkomna)!

Lottning/ungefärligt spelschema görs torsdag 19/11 och publiceras på hemsidan samt sätts upp på anslagstavlan vid Eriksdal.

Startavgift: 200 kr
För att minska kontanthanteringen ser vi helst att du betalar din startavgift till vårt pg-konto 559310-8 innan tävlingsdagen. Du kan också swisha till 123 551 69 01. Om du vill betala kontant på plats så uppskattar vi jämna pengar.

Vi har enklare cafeteria öppen under hela dagen!