Tältupptagning 17-19 augusti

tältuppt

Det kanske inte verkar så just nu, men den varmaste sommaren i mannaminne närmar sig sitt slut och det har snart blivit dags att sätta upp tälten vid Eriksdal. Vi hoppas som vanligt på god uppslutning från medlemmarna för att få banorna spelklara inför inomhussäsongen!

Årets tältupptagning sker fredag 17/8-söndag 19/8. Vi startar kl 09.00 alla dagar, och arbetet pågår fram till ca kl 17.00.

Anmäl ditt deltagande genom att skicka ett mail till info@hellastk.se där du anger vilken/vilka dagar och tider du kan delta. För vår planering av matinköp mm. ser vi gärna att anmälningarna kommer in senast måndag 13/8.

Vi bjuder på lunch, fika och förfriskningar! Till den som önskar betalar vi ut en mindre ersättning. Om du vill ha betalt meddelar du det i ditt anmälningsmail, eller till någon av arbetsledarna på plats.

När tälten är resta kommer banorna läggas om, för att vara i topptrim till inomhussäsongen som startar söndagen den 2 september!

Medlemstävling: KM utomhus

Tommy Lindström & André Toivanen

Årets ute-KM spelas på Hellasgården onsdag 22- söndag 26 augusti!

Det blir spel i följande klasser: Herrsingel, Damsingel och Dubbel (herr/dam/mixed-par är alla välkomna). Vid många deltagare delar vi upp i A och B-klasser baserat på deltagarnas nivå.

Planen är att köra poolspel i alla klasser, följt av slutspel under helgen. Exakt matchformat bestäms när vi ser antalet deltagare – det kan bli hela eller avkortade matcher i poolspelet.
Ange i din anmälan om du kan tänka dig att spela på dagtid onsdag-fredag, då vi försöker lägga en del matcher där. För de som inte kan spela på dagtid gäller spel från kl 16.00 på vardagarna.
Lördag och söndag (25:e och 26:e) blir det spel hela dagarna.

Avgift: 200 kr per spelare i singel, 200 kr per par i dubbel. Betalas in till vårt pg 559310-8 innan tävlingen, eller på plats med kontanter eller swish.

Anmälan görs till info@hellastk.se senast söndag 19 augusti. Ange vilka klasser du vill vara med, namn på ev. dubbelpartner och om du kan spela på dagtid. Anmäl dig gärna i dubbel även om du inte har en tilltänkt partner, så försöker vi para ihop dig med någon!

Bilden: Fjolårets finalister i Herrsingel B

Lägenheter sökes

Två av klubbens tränare letar just nu efter lägenhet att hyra, 1-3 rum.

I närheten av klubben vore förstås optimalt, men allt är av intresse! Kontakta info@hellastk.se om du har lägenhet att hyra ut, så förmedlar vi kontakt.