Klubbarnas mästerskap 14-22 augusti – anmäl dig nu!

Bild2

Nu har vi öppnat anmälan till Klubbarnas mästerskap – Hellas och Spårvägens gemensamma ute-KM!

Tävlingen spelas på Hellasgårdens grusbanor 14-22 augusti 2021, och är öppen för alla som är medlemmar i Hellas TK eller Spårvägens TK.
Utöver själva tävlingarna planerar vi också för roliga aktiviteter utanför banan – mer info kommer!

Det blir spel i följande klasser:

– Herrsingel
– Damsingel
– Maxisingel (junior, spelas med grön boll)
– Dubbel (öppen för alla konstellationer)
– Släkt/mixed-dubbel (kombinerad klass)

Klasserna delas in i flera nivåer (A/B/C/D), antalet nivåer beror på hur många som är anmälda i resp. klass. Tävlingsledningen gör nivåindelningen. Ange gärna ungefärlig spelstyrka när du anmäler dig.

Juniorer som spelar med hård boll är välkomna att anmäla sig till herrsingel/damsingel. Maxiklassen vänder sig till spelare som spelar med grön boll, ca 8-13 år.
Damer som håller hög nivå kan anmäla sig till herrsingel, om så önskas.

Man får endast delta i 1 singelklass. Det går utmärkt att delta i bägge dubbelklasserna!
Ange din dubbelpartners namn vid anmälan. Har du ingen partner? Anmäl dig ändå, så försöker vi para ihop dig med någon!

Anmälan görs i Tävling Online: https://svtf.tournamentsoftware.com/tournament/C9B3AF13-8231-46ED-AC9B-1351113C320E

För att kunna anmäla dig behöver du ha inlogg i Tävling online och en aktiv licens för 2021. Det räcker med motionslicensen, som är gratis. Instruktion hur du fixar detta finns på https://www.tennis.se/tavlingar/att-tavla/borja-tavla/#licens

Startavgiften är 250 kr i singel, och 250 kr per par (125 kr var) i dubbel.

Sista anmälningsdag är fredag 6 augusti. Lottning och spelschema publiceras senast måndag 9 augusti.

Ange i din anmälan om du kan spela på dagtid under vardagar. I övrigt gäller matchstart tidigast kl 16.00 på vardagar. Meddela ev. förbehåll i samband med anmälan, så gör vi vad vi kan för att försöka lösa det!

Exakt matchformat bestäms när vi ser hur många som har anmält sig, det kan t.ex. bli avkortade matcher i poolspelet och sedan längre matcher i slutspel.
Planen är att köra poolspel i alla klasser, så alla är garanterade minst två matcher per klass!

För Hellasmedlemmar ger singelklasserna & dubbelklassen poäng i “Hellas Grand Prix”.

Vid frågor, kontakta någon av oss på mailadresserna nedan. Välkomna!

Victor Nyström, info@hellastk.se
Robin Ljunggren, robin.ljunggren@sparvagens.tk

Covid-19: Viktigt meddelande från Hellas Tennisklubb

Med anledning av Coronavirusets ökade spridning i Stockholm och myndigheternas skärpta råd har Hellas tagit fram nya riktlinjer för att kunna tillhandahålla möjligheten att spela tennis i en trygg miljö.

Följande uppdaterade riktlinjer gäller från och med att den nya pandemilagen träder i kraft 10 januari. Riktlinjerna gäller tills något nytt kommuniceras.

• Vi vill i synnerhet betona att omklädningsrummen och duscharna inte får användas. Det är endast okej att gå in i klubbhuset för att använda toaletten eller fylla vattenflaskan, i övrigt får bara klubbens personal uppehålla sig där. Maximalt 6 personer får vistas i klubbhuset samtidigt. Vid Hellasgården gäller samma regel, men max 2 pers per omklädningsrum.
  • I det stora tältet (bana 1-2) får max 20 personer vistas samtidigt. I det lilla tältet (bana 3) gäller max 10 personer
  • Endast spelare och tränare får vistas i tälten, inga föräldrar/åskådare
  • Passera genom luftslussarna endast i sällskap med de som ska spela på samma bana
  • För att kunna efterleva dessa regler på bästa sätt ber vi alla spelare att visa hänsyn till varandra, se till att hålla avstånd vid in- och utpassage samt inte uppehålla sig i tälten innan/efter sitt tennispass
  • Tvätta händerna, håll avstånd och stanna hemma vid sjukdom. Dessutom vill vi poängtera att om man känner oro eller osäkerhet kring den rådande situationen uppmanas man att stanna hemma
  • Vi uppmanar samtliga spelare att nogsamt följa aktuella råd från Folkhälsomyndigheten

/Styrelsen i Hellas Tennisklubb & VD för klubbens anläggningar

Nu öppnar vi grusbanorna!

hellas-gruset

Grusbanorna på Hellasgården är nu öppna för bokning!
Vi smyger igång med begränsade öppettider onsdag 28/4-fredag 30/4 har vi öppet kl 10-18.

1-10 maj har vi öppet kl 09-20, och fr.o.m. 10 maj kommer öppettiderna vara 08-21.

Välkomna att boka!