Årsmötesdokument 2019

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSPLAN

EKONOMISK BERÄTTELSE

VALBEREDNINGENS FÖRSLAG (OBS: Reviderat 2019-04-06)

REVISIONSBERÄTTELSE

KM 2019: Lottning och spelschema

Johan Ekegren Gunnarsson & Lucas Pilotti

Lottning och spelschema för första KM-helgen ligger nu uppe! Klicka på länken nedan:

Inbjudan till KM 2019

Johansson/Engelbrecht & Lindgren/Dipaz

HELLAS TENNISKLUBB BJUDER IN TILL:

KLUBBMÄSTERSKAPEN 2019
LÖRDAGEN DEN 30 MARS – SÖNDAGEN DEN 7 APRIL

Klasser:

– Herrsingel
– Herrsingel 65 (spelas på dagtid)
– Damsingel
– Juniorsingel
– Herrdubbel
– Damdubbel
– Juniordubbel
– Släkt/Mixed-dubbel (kombinerad klass)
– Mini- och midi-singel – Spelas söndag 7/4 kl. 8.30-12.30

Klasserna delas upp i A, B och C-klasser vid många deltagare. Tävlingsledningen förbehåller sig rätten att avgöra vilken klass resp. spelare ska tillhöra.

Info/regler:
– I seniorklasserna spelas matcherna i bäst av två tiebreakset med ett avgörande matchtiebreak.
– I alla dubbelklasser tillämpas “no ad”-regeln (avgörande boll vid 40-40)
– I juniorsingel/-dubbel gäller poolspel och efterföljande slutspel. Korta matcher i poolspelet, exakt matchlängd beroende på antal deltagare. I slutspelet kan det bli längre matcher.
– I släkt/mixed-dubbel gäller poolspel och efterföljande slutspel. Matcherna i poolspelet spelas i bäst av 1 tiebreakset. I slutspelet kan det bli längre matcher.
– I mini/midi-klasserna gäller poolspel, och alla deltagare får medalj.
– Herrsingel 65 spelas i första hand dagtid på vardagar (finalspel kan bli andra helgen).

Varje deltagare får anmäla sig i högst 1 singelklass + 1 dubbelklass + släkt/mixeddubbel. Undantaget är de som deltar i Herrsingel 65, som också kan anmäla sig i Herrsingel.

OBS! Speltider lördag och söndag 8-22, samt ALLA vardagskvällar 19-23. För Herrsingel 65 gäller spel på dagtid alla vardagar, matchstart tidigast kl 9.
Vi försöker ta hänsyn till rimliga förbehåll, men vi kan inte garantera något. Vid förbehåll som inte går att ta hänsyn till kan vi stryka deltagare ur en/flera klasser.

Om du vet att det är någon dag/tid du inte kan spela, vänligen ange det när du anmäler dig och kom inte med det efter att spelschemat är lagt – det blir smidigast för alla inblandade, inkl. dig själv!

Räkna med att det kan bli minst en match per klass och dag. Anmäler du dig i flera klasser kan det alltså bli tätt mellan matcherna. I de klasser där poolspel och avkortade matcher tillämpas kommer alla matcher i samma pool att spelas direkt efter varandra.

Tävlingen administreras i Tävling Online, och anmälan görs där: http://svtf.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=70DF5A1A-1581-4A07-9EF6-D3029B52419B

För instruktioner om hur du registrerar dig och får licens, se http://www.tennis.se/tavlingarseriespel/informationfortavlingsspelare/tavlingonlineanmalaninyasystemet/

Observera att du måste gå in under din profil och aktivera licens för 2019 om du inte redan har gjort det.
Eftersom KM är en klubbtävling behöver du INTE betala licensavgift för att kunna anmäla dig, det är endast om du vill delta i sanktionerade tävlingar (i kategori 2-3) som avgiften måste betalas. Välj motionslicensen som är gratis om du bara vill anmäla dig till KM.

Sista anmälningsdag är söndag 24/3. Lottning görs måndag 25/3 och spelschemat för första helgen och vardagarna publiceras så snart vi har fått klart det, senast tisdag 26/3.
Spelschemat för den andra helgen publiceras senast tisdag 2/4.

Avgifter:
Seniorsingel 200:-
Seniordubbel & släkt/mixed 100:- (per spelare)
Juniorsingel 150:-
Juniordubbel 75:- (per spelare)
Mini/Midi 100:-

OBS! Medlemsavgift för 2019 måste vara betald innan sista anmälningsdag för att man ska få delta i KM! Om någon anmäler sig utan att ha betalt medlemsavgiften tar vi inte med denne i lottningen.

Obs! Juniorträningen och tennisskolan är inställd båda tävlingshelgerna.
Tel.nr. under tävlingsdagarna är 08-640 78 64. Frågor kan tas via det telefonnumret eller via mail till info@hellastk.se
Ev. förbehåll meddelas via mail senast sista anmälningsdagen (24/3).

VÄLKOMNA!
/TÄVLINGSKOMMITTÉN