Sommarens tävlingar

zeta

Du har väl inte missat att anmäla dig till tredje upplagan av Hellasgården Veteran Open?
Sista anmälningsdag är nu på måndag 18 juni! Anmälan görs på tävling online (tävlingslicens krävs för att kunna vara med då det är en öppen, sanktionerad tävling). Klasser från 35 år och uppåt för både damer och herrar.

4-14 augusti går vår årliga stortävling Zeta Hellas Open av stapeln på Eriksdal! Stora delar av Sverigeeliten brukar vara med i sommatourklasserna, och det är också ett gäng juniorklasser för olika åldrar. Kolla in och anmäl dig senast 29 juli – även Zeta Open ligger på tävling online.

För klubbens medlemmar har vi också ett par interna tävlingar kvar under utomhussäsongen.

– Ute-KM spelas 22-26 augusti på Hellasgården. Mer information kommer när det närmar sig!

– Carrigans Dubbeltrubbel spelas i år för fjärde gången på Hellasgården, prel. datum är lördag 8 september. Mer info vad det lider.

Vi önskar er alla en trevlig sommar med mycket tennis!

Tävling: Bring a Friend Cup lördag 2 juni

hellas_zeta_open

Lördagen den 2 juni väcker vi liv i det gamla tävlingskonceptet “Bring a Friend Cup”, som gjort succé vid tidigare upplagor!

Tävlingen är öppen för alla medlemmar, och som namnet antyder går det även utmärkt att ta med sig en kompis eller två som inte är med i klubben.

Tävlingen spelas på Eriksdals utomhusbanor, och anmälan görs direkt på plats mellan 09.30-10.00. Därefter delar vi in deltagarna i jämna par, och kör dubbelturnering. Exakt spelform och tävlingsformat avgör vi när vi ser hur många som deltar – alla par får spela minst två matcher. Vi räknar med att tävlingen pågår i ungefär 5-6 timmar.

Att delta kostar 100 kr per person, avgiften betalas på plats (kontant eller swish går bra). Vi ordnar med lite grillat och dryck, som kan köpas för en billig peng.
Välkomna!

OBS – om det blir alldeles för dåligt väder ställer vi in.

/Tävlingskommittén

Resultat från KM

Kina Ståhl & Magdalena Ohlson

Alla resultat från årets KM hittar du på http://svtf.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=F788DCD7-826B-43CE-9C7D-6E8B1CA5A3F6