Annandagsturneringen 2017

Alla Hellasmedlemmar över 15 år är varmt välkomna att delta i vår traditionella annandagsturnering! Den 26 december varje jul samlas spelsugna medlemmar på Eriksdal för spel i denna prestigefyllda turnering.

Liksom i Kurres Kanna tillämpas handicapsystem, och deltagarna lottas in i grupper om ca 4-5 spelare där alla möter alla. Vi spelar korta matcher och de främsta från varje grupp går vidare till slutspel. Tävlingen brukar bli klar framåt sjusnåret på kvällen.

Anmäl dig till info@hellastk.se och gör det gärna senast 22/12, så vi får lite koll på hur mycket mat och dryck som ska köpas in till cafeterian.
Det går också bra att anmäla sig via telefon på annandagen, mellan kl 09.00-09.30 på 08-640 78 64. Därefter stänger anmälan och vi lottar grupperna, tävlingen startar 10.00.
Banorna är tillgängliga från kl 09.00 för de som vill bolla in.

Deltagaravgift: 150 kr. Betalas på plats, kontant alt. swish.

Vi passar på att önska er alla en riktigt God Jul!

/Tävlingskommittén