Annandagsturneringen 2022

Hellasmedlemmar är varmt välkomna att delta i vår traditionella annandagsturnering! Den 26 december varje år samlas spelsugna medlemmar på Eriksdal för spel i denna prestigefyllda turnering.

NÄR

Annandag jul, måndagen den 26 december.
Anmälan senast kl 09.30 enligt nedan.

Kl 10.00 samlas alla deltagare i stora tältet för genomgång av lottningen, och sedan startar vi tävlingen.
Banorna är tillgängliga från kl 09.00 för de som vill bolla in.
Hur lång tid det tar beror förstås på hur många deltagare det blir, men vi brukar oftast vara klara vid 19-tiden på kvällen.

ANMÄLAN

Anmäl dig till info@hellastk.se och gör det gärna senast 22/12, så vi får lite koll på hur mycket som ska köpas in till cafeterian.
Det går också bra att anmäla sig på plats på annandagen, mellan kl 09.00-09.30. PRICK 09.30 stänger vi anmälan och lottar grupperna.

FORMAT

Liksom i Kurres Kanna tillämpas handicapsystem, och deltagarna lottas in i grupper om ca 4-5 spelare där alla möter alla. Vi spelar korta matcher och de främsta från varje grupp går vidare till slutspel.
Ange uppskattad spelnivå när du anmäler dig, så blir det lättare för oss att sätta handicap.

AVGIFT

250 kr. Betala på plats, eller i förskott; swishnr 1235516901 eller pg 559310-8.

HELLAS GRAND PRIX

Annandagsturneringen är sista chansen att samla poäng i Hellas Grand Prix. Efter annandagen vet vi vilka som har kvalat in till slutspelet 7 januari. Mer info om Hellas Grand Prix: http://hellastk.se/verksamhet/seniorer/tavlingar/hellas-grand-prix/

Vi passar på att önska er alla en riktigt God Jul!

/Tävlingskommittén