Facebook

Instruktioner

Så här registrerar du dig för att boka online

Vi använder oss av ett system som erbjuder bokning och avbokning av strötider direkt via Internet. Är du ny användare klickar du på länken “Ny Kund”  och registrerar dig genom att välja ett eget användarnamn och lösenord.

Det är viktigt att du fyller i alla dina personuppgifter vid nyregistrering. Skulle du senare glömma detta eller inte hitta ditt användarnamn, vänligen kontakta oss.

 

Bokning via telefon

För telefonbokning vänligen ring 08-640 78 64 (telefontid: vardagar 11-12).

Det är bara möjligt att boka via telefon om man har tillräckligt med pengar på sitt buffertkonto, se nedan under Betalning.

 

Så här bokar du online

BOKNING:

Gå in under boka tid och välj ett datum och bana, logga in med användarnamn och lösenord.

BETALNING:

Enklast betalar du din tennistid direkt online via ditt VISA-kort eller Mastercard. Du kan även sätta in önskad belopp på din spelbuffert på vårat PG konto, 45 49 26-7. Märk din inbetalning genom att skriva ditt personliga användarnamn i fältet för OCR-nr samt vänligen uppge ”onlinebokning” tillsammans med ditt för- och efternamn i fältet ”Meddelanden”. Ditt saldo kommer då att uppdateras och vara synligt på ditt spelkonto inom 3 bankdagar. Varje registrerad användare har ett eget bokningskonto. Eftersom en av fördelarna med boka online är att slippa fakturering så kan du fylla upp ditt konto genom en förinbetalning.

Vi samarbetar också med två olika friskvårdsleverantörer; Friskvårdschecken och Wellnet. Kontakta oss för mer information om hur du gör för att betala via någon av dessa.

AVBOKNING:

Avbokning skall göras i så god tid som möjligt, dock senast 6 timmar innan bokad tid. Om du inte avbokar din tid debiteras du för tiden och pengarna dras från ditt användarkonto. Belopp infört på användarkontot återbetalas ej utan kan endast användas till bokning av strötider. Alla kontraktstidsinnehavare bör avboka sina tider om de inte kan spela. Blir banan uthyrd krediteras kontraktsägarens tidsbokningskonto en summa motsvarande 75 procent av banans pris.

RESERVTID

Om du vill spela en viss tid, men inga banor finns tillgängliga, kan du anmäla dig som reserv i tidsbokningen (klicka på texten “Anmäl dig som reserv här” längst upp i bokningsschemat). Om en bana avbokas så får alla reserver på den tiden meddelande om detta via e-mail. Du måste sedan gå in och boka tiden “på riktigt” för att bokningen skall gälla. Först till kvarn gäller.

KONTRAKTSTIDER

För en överblick av lediga kontraktstider se bokningsschemat, och vid intresse maila till info@hellastk.se eller ring vårt kansli 08-640 78 64, vardagar 11-12.

EGEN PROFIL

Vår målsättning är att kunna översända information etc. direkt till Din e-mail adress. Därför ber vi dig uppdatera dina uppgifter i databasen. Du loggar in på din personliga profil genom att markera en ledig tid i tidsbokningen och därefter uppdatera angivna fält.

 

 

Comments are closed.