Flera Hellasframgångar i seriespelet

Svenska Tennisligans uteserier börjar gå i mål, och Hellas har haft flera fina framgångar att glädjas åt.

Herrar 35 fick en väldigt kort resa då två lag drog sig ur serien – det blev därmed bara två matcher för Hellas. Seger mot Spånga och oavgjort mot TSK Malmen räckte till serieseger, och Hellas är därmed klara för SM-slutspel i september!

Serieseger blev det också för Herrar 70, som vann alla sina fyra matcher i div 1. Därmed är också Herrar 70 klara för SM-slutspel, för första gången i Hellashistorien!

Och det var faktiskt riktigt nära att vi fick också ett tredje lag i slutspel. Herrar 75 vann sin serie och fick spela avgörande playoffmatch mot Vallentuna där det tyvärr blev förlust.

Vi återkommer givetvis med mer info om slutspelen vad det lider. Grattis till framgångarna!