Inbjudan till KM 2018

LÖRDAGEN DEN 17 MARS – SÖNDAGEN DEN 25 MARS

Klasser:

– Herrsingel A, B, C
– Herrsingel 65 (spelas på dagtid)
– Damsingel A, B
– Juniorsingel A, B
– Herrdubbel A, B
– Damdubbel
– Juniordubbel
– Släkt/Mixed-dubbel (kombinerad klass)
– Tennisskolans mini- och miditennis – Spelas söndag 25/3 kl. 8.30-11.30

Info/regler:

– I seniorklasserna spelas matcherna i bäst av två tiebreakset med ett avgörande matchtiebreak.
– I alla dubbelklasser tillämpas “no ad”-regeln (avgörande boll vid 40-40)
– I juniorsingel/-dubbel gäller poolspel och efterföljande slutspel. Korta matcher i poolspelet, exakt matchlängd beroende på antal deltagare. I slutspelet kan det bli längre matcher.
– I släkt/mixed-dubbel gäller poolspel och efterföljande slutspel. Matcherna i poolspelet spelas i bäst av 1 tiebreakset. I slutspelet kan det bli längre matcher.
– I mini/midi-klasserna gäller poolspel, och alla deltagare får medalj.
– Herrsingel 65 spelas i första hand dagtid på vardagar (finalspel kan bli andra helgen).
– Tävlingsledningen förbehåller sig rätten att slå ihop klasser och/eller flytta spelare till annan klass än den de anmält sig till (t.ex. från A-singel till B-singel). Är du osäker på vilken klass du bör anmäla dig till, kontakta kansliet på mailadressen nedan. Juniorer kan kontakta någon av tränarna.

Varje deltagare får anmäla sig i högst 1 singelklass + 1 dubbelklass + släkt/mixeddubbel. Undantaget är de som deltar i Herrsingel 65, som också kan anmäla sig i Herrsingel A/B/C.

OBS – NYTT FÖR I ÅR! Speltider lördag och söndag 8-22, samt ALLA vardagkvällar 19-23. För Herrsingel 65 gäller spel på dagtid alla vardagar, matchstart tidigast kl 9.
Vi försöker ta hänsyn till rimliga förbehåll, men vi kan inte garantera något. Vid förbehåll som inte går att ta hänsyn till kan vi stryka deltagare ur en/flera klasser. Om du vet att det är någon dag/tid du inte kan spela, vänligen ange det när du anmäler dig och kom inte med det efter att spelschemat är lagt – det blir smidigast för alla inblandade inkl. dig själv!

Räkna med att det kan bli en match per klass och dag. Anmäler du dig i flera klasser kan det alltså bli tätt mellan matcherna. I de klasser där poolspel och avkortade matcher tillämpas kommer alla matcher i samma pool att spelas direkt efter varandra.

Tävlingen administreras i Tävling Online, och anmälan görs där: http://svtf.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=F788DCD7-826B-43CE-9C7D-6E8B1CA5A3F6

För instruktioner om hur du registrerar dig och får licens, se http://www.tennis.se/tavlingarseriespel/informationfortavlingsspelare/tavlingonlineanmalaninyasystemet/

Observera att du måste gå in under din profil och aktivera licens för 2018 om du inte redan har gjort det.
Eftersom KM är en klubbtävling behöver du INTE betala licensavgift för att kunna anmäla dig, det är endast om du vill delta i sanktionerade tävlingar (i kategori 2-3) som avgiften måste betalas. Välj motionslicensen som är gratis om du bara vill anmäla dig till KM.

Sista anmälningsdag är lördag 10/3. Lottning görs måndag 12/3 och spelschemat publiceras så snart vi har fått klart det, senast tisdag 13/3.

Avgifter:
Seniorsingel 200:-
Seniordubbel & släkt/mixed 100:- (per spelare)
Juniorsingel 150:-
Juniordubbel 75:- (per spelare)
Mini/Midi 100:-

OBS! Medlemsavgift för 2018 måste vara betald innan sista anmälningsdag för att man ska få delta i KM! Om någon anmäler sig utan att ha betalt medlemsavgiften tar vi inte med denne i lottningen.

Obs! Juniorträningen och tennisskolan är inställd båda tävlingshelgerna.
Tel.nr. under tävlingsdagarna är 08-640 78 64. Frågor kan tas via det telefonnumret (vardagar kl 11-12) eller via mail till info@hellastk.se
Ev. förbehåll meddelas via mail senast sista anmälningsdagen.

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!
/TÄVLINGSKOMMITTÉN