Klubbarnas mästerskap 14-22 augusti – anmäl dig nu!

Nu har vi öppnat anmälan till Klubbarnas mästerskap – Hellas och Spårvägens gemensamma ute-KM!

Tävlingen spelas på Hellasgårdens grusbanor 14-22 augusti 2021, och är öppen för alla som är medlemmar i Hellas TK eller Spårvägens TK.
Utöver själva tävlingarna planerar vi också för roliga aktiviteter utanför banan – mer info kommer!

Det blir spel i följande klasser:

– Herrsingel
– Damsingel
– Maxisingel (junior, spelas med grön boll)
– Dubbel (öppen för alla konstellationer)
– Släkt/mixed-dubbel (kombinerad klass)

Klasserna delas in i flera nivåer (A/B/C/D), antalet nivåer beror på hur många som är anmälda i resp. klass. Tävlingsledningen gör nivåindelningen. Ange gärna ungefärlig spelstyrka när du anmäler dig.

Juniorer som spelar med hård boll är välkomna att anmäla sig till herrsingel/damsingel. Maxiklassen vänder sig till spelare som spelar med grön boll, ca 8-13 år.
Damer som håller hög nivå kan anmäla sig till herrsingel, om så önskas.

Man får endast delta i 1 singelklass. Det går utmärkt att delta i bägge dubbelklasserna!
Ange din dubbelpartners namn vid anmälan. Har du ingen partner? Anmäl dig ändå, så försöker vi para ihop dig med någon!

Anmälan görs i Tävling Online: https://svtf.tournamentsoftware.com/tournament/C9B3AF13-8231-46ED-AC9B-1351113C320E

För att kunna anmäla dig behöver du ha inlogg i Tävling online och en aktiv licens för 2021. Det räcker med motionslicensen, som är gratis. Instruktion hur du fixar detta finns på https://www.tennis.se/tavlingar/att-tavla/borja-tavla/#licens

Startavgiften är 250 kr i singel, och 250 kr per par (125 kr var) i dubbel.

Sista anmälningsdag är fredag 6 augusti. Lottning och spelschema publiceras senast måndag 9 augusti.

Ange i din anmälan om du kan spela på dagtid under vardagar. I övrigt gäller matchstart tidigast kl 16.00 på vardagar. Meddela ev. förbehåll i samband med anmälan, så gör vi vad vi kan för att försöka lösa det!

Exakt matchformat bestäms när vi ser hur många som har anmält sig, det kan t.ex. bli avkortade matcher i poolspelet och sedan längre matcher i slutspel.
Planen är att köra poolspel i alla klasser, så alla är garanterade minst två matcher per klass!

För Hellasmedlemmar ger singelklasserna & dubbelklassen poäng i “Hellas Grand Prix”.

Vid frågor, kontakta någon av oss på mailadresserna nedan. Välkomna!

Victor Nyström, info@hellastk.se
Robin Ljunggren, robin.ljunggren@sparvagens.tk