Medlemstävling: KM utomhus

Årets ute-KM spelas på Hellasgården torsdag 10- söndag 13 augusti!

Det blir spel i följande klasser: Herrsingel, Herrdubbel, Damsingel, Damdubbel, Mixeddubbel.
Vid många deltagare kan det bli uppdelat i A och B-klasser.

Planen är att köra poolspel och avkortade matcher i alla klasser, följt av slutspel under helgen. Exakt matchformat bestäms när vi ser antalet deltagare.
Vi kör spel både dagtid och kvällstid på torsdag och fredag (10 & 11 augusti). Ange i din anmälan om du inte har möjlighet att spela på dagtid så försöker vi anpassa spelschemat.
Lördag och söndag (12 & 13:e) blir det spel hela dagarna.

Avgift: 150 kr per spelare i singel, 150 kr per par i dubbel. Betalas in till vårt pg 559310-8 innan tävlingen, eller på plats med kontanter eller swish.

Anmälan görs till info@hellastk.se senast måndag 7 augusti kl 12.00. Ange vilka klasser du vill vara med i samt namn på ev. dubbelpartner. Anmäl dig gärna i dubbel även om du inte har en tilltänkt partner, så försöker vi para ihop dig med någon!