Det är enkelt att bli medlem i klubben.

1. Skicka ett mail till info@hellastk.se och ange namn, adress, fullständigt personnummer (ååååmmdd-xxxx), mobil och/eller hemtelefon samt epostadress.

2. Betala in medlemsavgiften till vårt pg-nummer 55 93 10-8, eller swisha till 123 551 69 01. Ange ditt fullständiga namn och personnummer i fältet för meddelande. Seniorer (19-64 år) betalar 400 kronor/år, juniorer 0-18 år samt ålderspensionärer 65 år och äldre betalar 250 kronor/år.

Vi registrerar dig som medlem när vi noterat din betalning, det brukar normalt ta max en vecka.

Medlemsskapet gäller per kalenderår.

Som medlem i Hellas TK har du förmånen att få rabatter på banhyra på strötider, möjlighet att delta i vårt herr- respektive damgruppspel (det är kö för att få plats), våra interna tävlingar samt representera klubben i seriespel och externa tävlingar.