Ordföranden har ordet september 2016

Så här i tältupptagsningstider har det äntligen blivit dags att få rapportera till er medlemmar hur arbetet går med en ny tennishall.
Efter ett antal möten med Stadsbyggnadskontoret sedan vintern 2015 samt ett antal revideringar av “förslag till ny tennishall för Hellas”, som tagit fram i samarbete med White Arkitekter, har vi äntligen nått en första milstolpe på vår väg mot en ny tennishall. Staden har godkänt det förslag till en tennishall som klubben har presenterat. Den 1 september – 27 oktober 2016 är det dags för samråd om programförslaget för Södra Skanstull i vilket det finns med vårt förslag till ny hall för tennisen nere på Eriksdal och vilket staden står bakom.
I samband med detta kommer Stadsbygggnadskontoret att arrangera ett öppet hus om programförslaget. Projektgruppen för Södra Skanstull kommer att vara på plats och visa utställningen, diskutera samt att svara på frågor.
Tid: Lördagen den 10 september 10-16.
Plats: Tält vid utegymmet nere på Erikdsdal.
Hallförslaget i sin helhet hittar ni på hellas.se. Samtliga samrådshandlingar hittar ni på länken nedan. Alla ni som har möjlighet – passa på att besöka utställningen nästa lördag.
Efter programsamrådsperioden tas politiskt beslut om programmet och arbetet med att ta fram detaljplaner påbörjas. Vi kommer självklart att löpande rapportera hur arbetet fortskrider på hellas.se.
Några har säkert hunnit uppmärksamma uppfräschningen av klubblokalen nere på Hellas.Tack till alla er som har hjälpt till och jag hoppas att ni medlemmar tycker att det ändrats till det bättre och kan glädjas åt att även Hellas fått en “lounge”.
/Anders