Sommarens tävlingar

Du har väl inte missat att anmäla dig till tredje upplagan av Hellasgården Veteran Open?
Sista anmälningsdag är nu på måndag 18 juni! Anmälan görs på tävling online (tävlingslicens krävs för att kunna vara med då det är en öppen, sanktionerad tävling). Klasser från 35 år och uppåt för både damer och herrar.

4-14 augusti går vår årliga stortävling Zeta Hellas Open av stapeln på Eriksdal! Stora delar av Sverigeeliten brukar vara med i sommatourklasserna, och det är också ett gäng juniorklasser för olika åldrar. Kolla in och anmäl dig senast 29 juli – även Zeta Open ligger på tävling online.

För klubbens medlemmar har vi också ett par interna tävlingar kvar under utomhussäsongen.

– Ute-KM spelas 22-26 augusti på Hellasgården. Mer information kommer när det närmar sig!

– Carrigans Dubbeltrubbel spelas i år för fjärde gången på Hellasgården, prel. datum är lördag 8 september. Mer info vad det lider.

Vi önskar er alla en trevlig sommar med mycket tennis!