Tävling: Bring a Friend Cup lördag 2 juni

Lördagen den 2 juni väcker vi liv i det gamla tävlingskonceptet “Bring a Friend Cup”, som gjort succé vid tidigare upplagor!

Tävlingen är öppen för alla medlemmar, och som namnet antyder går det även utmärkt att ta med sig en kompis eller två som inte är med i klubben.

Tävlingen spelas på Eriksdals utomhusbanor, och anmälan görs direkt på plats mellan 09.30-10.00. Därefter delar vi in deltagarna i jämna par, och kör dubbelturnering. Exakt spelform och tävlingsformat avgör vi när vi ser hur många som deltar – alla par får spela minst två matcher. Vi räknar med att tävlingen pågår i ungefär 5-6 timmar.

Att delta kostar 100 kr per person, avgiften betalas på plats (kontant eller swish går bra). Vi ordnar med lite grillat och dryck, som kan köpas för en billig peng.
Välkomna!

OBS – om det blir alldeles för dåligt väder ställer vi in.

/Tävlingskommittén