Tävling: Dubbeltrubbel 14 september

Vi stänger som vanligt grussäsongen med årets viktigaste tävling. Det har blivit dags för den femte upplagan av Carrigans Dubbeltrubbel!

När?

Lördagen den 14 september med start klockan 10!

Hur går det till?

Ingen föranmälan, man anmäler sig på plats på Hellasgården på tävlingsdagen före kl 10.00 varpå lottning sker och tävlingen startar. Man måste alltså dyka upp och anmäla sig SENAST kl 10.00 för att kunna delta. Tävlingsledning är på plats från kl 09.00, och banorna är tillgängliga vid samma tid för den som vill ha lite extra inbollning. Alla spelare delas av tävlingsledningen in i två klasser (nej, det går inte att överklaga) – klass 2 (grundnivå) och klass 1 (avancerad nivå). Därefter lottas varje spelare ihop med en partner ur den andra klassen, och bildar tillsammans ett lag.

Tävlingsform

Varje lagmatch består av två singlar (klass 1-spelare möter klass 1-spelare och klass 2 vs klass 2), och en dubbel (lag mot lag).

Poängräkning

Alla lagmatcher spelas i bäst av tre matcher, två singlar och en dubbel. Varje match spelas i bäst av tre tiebreak.

Inbollning

5 min inbollning/lagmatch

Heder, prestige och såklart DubbelTrubbeBubbel.

Övrigt

Är vi få lag blir det poolspel, är vi många blir det utslagsturnering och tröstturnering. Oavsett kommer alla lag få spela minst två matcher.

Vid regn kör vi ändå. Vid mycket regn ställer vi in. Inga förbehåll med tider – att vara på plats är en förutsättning. Vi siktar på att vara klara vid 17-snåret.

Efterspel

För de som har åldern inne kommer matchanalys, dubbelstrategi och de senaste rönen inom mental träning diskuteras vidare inne på Söder senare under kvällen. Här har dessutom den nya ordföranden i driftsbolaget, Fredrik Lindgren, lovat att köra en liten dragning på det senaste inom modern slice-teknik.

Tilltugg

Parallellt med turneringen kommer grillen vara igång hela dagen. Korv, dryck och kaffe kommer att finnas att köpa för en billig penning (och självklart även vegetarisk för de som vill ha det).

150kr/spelare, betalas på plats

Och slutligen…

Det finns många individualister men få som fixar individualism i lagform. Har DU vad som krävs eller är du en dubbeltrubblare!?

Väl mött!

/Tävlingsledare Dan Anders Carrigan