Tävling: KM utomhus 14-18 augusti

Årets ute-KM spelas på Hellasgården onsdag 14- söndag 18 augusti!

Det blir spel i följande klasser: Herrsingel, Damsingel och Dubbel (herr/dam/mixed-par är alla välkomna). Vid många deltagare delar vi upp i A och B-klasser baserat på deltagarnas nivå.

Planen är att köra poolspel i alla klasser, följt av slutspel under helgen. Exakt matchformat bestäms när vi ser antalet deltagare – det kan bli hela eller avkortade matcher i poolspelet.
Ange i din anmälan om du kan tänka dig att spela på dagtid onsdag-fredag, då vi försöker lägga några matcher där. För de som inte kan spela på dagtid gäller spel från kl 16.00 på vardagarna.
Lördag och söndag (17:e och 18:e) blir det spel hela dagarna.

Avgift: 200 kr per spelare i singel, 200 kr per par i dubbel. Betalas in till vårt pg 559310-8 innan tävlingen, eller på plats med kontanter eller swish.

Anmälan görs till info@hellastk.se senast söndag 11 augusti. Ange vilka klasser du vill vara med, namn på ev. dubbelpartner och om du kan spela på dagtid. Anmäl dig gärna i dubbel även om du inte har en tilltänkt partner, så försöker vi para ihop dig med någon!
OBS – medlemsavgiften för 2019 måste vara betald för att man ska få delta

Bilden: fjolårets finalister i B-singel