Tennisbanor

ERIKSDALS TENNISBANOR

Precis intill Eriksdalsbadet (T-bana Skanstull) ligger våra tre plexipavebanor. I drygt 80 år har detta område varit en populär mötesplats för alla tennisälskare på Södermalm. Man behöver inte vara medlem i klubben för att få spela på våra banor. Från höst till vår spelar vi inomhus i klassiska barracudatält. I slutet av maj tar vi ner tälten och spelar utomhus fram till slutet av augusti.

INOMHUS (september – maj)

Under inomhussäsongen kan vi i princip bara erbjuda strötidsuthyrning till allmänheten på vardagar mellan 07-16, eftersom vår omfattande klubbverksamhet bedrivs till största del på kvällstid och helger.

UTOMHUS (maj – augusti)

På sommaren finns det gott om strötider att hyra och vi håller öppet 07-21 sju dagar i veckan.

HELLASGÅRDENS TENNISBANOR

Endast 15 min från innerstan hittar du Hellasgården, beläget i den natursköna miljön kring Källtorpssjön i Nacka. Det är enkelt att ta sig hit, såväl med bil som kommunalt. Buss 401 från Slussen stannar precis intill anläggningen (för färdbeskrivning, se information under Kontakt).

I maj varje år öppnar vi våra fyra fina grusbanor (nylagda våren 2015) för spel. Fram till midsommar upptar vår klubbverksamhet en stor del av kvällstiderna, därefter finns det gott om lediga tider. Banorna utnyttjas också av flera andra klubbar för juniorträning och seriespel.
Vi stänger anläggningen i början av september.