Facebook

Instruktioner

Bokning av tider görs i MATCHi

Eriksdal (inomhus): https://www.matchi.se/facilities/hellastk

Hellasgården (utomhus): https://www.matchi.se/facilities/hellasgarden

 

Så här registrerar du dig för att boka online

 

Vi är anslutna till bokningstjänsten MATCHi. Registrera ett konto i MATCHi för att komma igång med bokning av tider: https://www.matchi.se/registration/user?returnUrl=%2Fprofile%2Fhome

 

Observera att vi har två anläggningar; Eriksdal (Södermalm) där vi har tre st hardcourtbanor i tält, och Hellasgården (Nacka) där vi har sex st grusbanor utomhus.

Vid Eriksdal har vi ingen uthyrning/försäljning. Vid Hellasgården finns en varuautomat där du kan köpa bollar, dryck mm samt hyra racket.

 

Så här bokar du online

BOKNING:

Logga in i MATCHi, sök upp oss under “anläggningar” och välj en ledig tid i kalendern. Du kan boka max två veckor framåt i tiden.

BETALNING:

Betalning görs med kort i samband med bokningen.

Vi samarbetar också med två olika friskvårdsleverantörer; Actiway och Wellnet. Kontakta oss för mer information om du vill betala med friskvårdsbidrag från någon av dessa.

AVBOKNING:

Avbokning skall göras i så god tid som möjligt, dock senast 24 timmar innan bokad tid. Vid avbokning betalas pengarna tillbaka till ditt konto, minus en administrativ avgift på 12,50 kr.

KLIPPKORT:

Du som spelar mycket kan i MATCHi välja att köpa ett klippkort till reducerat pris – du får då 10 “klipp” som kan användas för att boka strötider. Klippkorten säljs endast till medlemmar i Hellas TK.
Klippkort säljs för närvarande endast för B-tider (inomhus). Giltighetstiden på klippen är 365 dagar.

 

KONTRAKTSTIDER

Det finns endast lediga kontraktstider på b-tid, dvs. vardagar före kl 15 (samt enstaka obekväma helgtider). Vid intresse maila till info@hellastk.se

 

 FRÅGOR:

Om du har frågor är du välkommen att kontakta oss, info@hellastk.se

Comments are closed.