Facebook

Tennisbanor

ERIKSDALS TENNISBANOR

12246703_905309016189183_658127702713502661_n

Precis intill Eriksdalsbadet (T-bana Skanstull) ligger våra tre plexipavebanor. I drygt 80 år har detta område varit en populär mötesplats för alla tennisälskare på Södermalm. Man behöver inte vara medlem i klubben för att få spela på våra banor. Vi spelar inomhus i klassiska barracudatält.

Tyvärr kan vi från och med 2019 inte längre ta ner tälten under sommaren. Anläggningen är därför stängd från mitten av juni till mitten av augusti.

Vi kan främst erbjuda strötidsuthyrning till allmänheten på vardagar mellan 07-15, eftersom större delen av tiderna på kvällstid och helger används till klubbverksamhet eller hyrs ut som kontraktstider.
Fredagskvällar, lördagskvällar och söndagar finns det ibland lediga strötider när det inte är klubbaktiviteter.

Anläggningen är öppen 7-23 alla dagar i veckan, men är obemannad stor del av tiden.

Det finns omklädningsrum med toalett och dusch i byggnaden intill tälten.

 

HELLASGÅRDENS TENNISBANOR

Endast 15 min från innerstan hittar du Hellasgården, beläget i den natursköna miljön kring Källtorpssjön i Nacka. Det är enkelt att ta sig hit, såväl med bil som kommunalt. Buss 401 från Slussen stannar precis intill anläggningen (för färdbeskrivning, se information under Kontakt).

I slutet av april/början av maj varje år öppnar vi våra fyra fina grusbanor (nylagda våren 2015) för spel. Fram till midsommar upptar klubbverksamhet en stor del av kvälls- och helgtiderna, därefter finns det oftast gott om lediga tider. Banorna utnyttjas också av flera andra klubbar för träning och seriespel.
Anläggningen brukar hålla öppet till slutet av september.

Vi har öppet alla dagar i veckan, från 07.00 på morgonen och fram till som senast kl 22.00 på kvällen (när solljuset tillåter).

Omklädningsrum med toalett och dusch finns i byggnaden på kullen ovanför banorna.

Nere vid banorna finns en varuautomat där du kan köpa dryck, godis, tennisbollar mm.

Comments are closed.