Covid-19: Viktigt meddelande från Hellas Tennisklubb

Uppdaterat 21 december 2021:
Med anledning av Coronaviruset och myndigheternas råd har Hellas tagit fram nya riktlinjer för att kunna tillhandahålla möjligheten att spela tennis i en trygg miljö.

Följande uppdaterade riktlinjer gäller fr.o.m. 23 december och tills dess att något annat kommuniceras:
– Omklädningsrum och duschar får inte användas. Det är endast okej att gå in i klubbhuset för att använda toaletten eller fylla vattenflaska, i övrigt får endast klubbens personal uppehålla sig där inne. Maximalt 6 personer får samtidigt vistas i klubbhuset.

– I det stora tältet får maximalt 30 personer vistas samtidigt. I det lilla tältet gäller maximalt 20 personer. Undantag från den här regeln gäller under de tider då tältet uteslutande används för juniorträning, då finns ingen övre gräns.

– Håll avstånd till andra i tälten och undvik att passera genom luftslussen i sällskap med någon annan än de du ska spela med.

– Självklart gäller fortfarande samma uppmaningar som tidigare – tvätta händerna, håll avstånd och stanna hemma vid sjukdom. Dessutom vill vi poängtera att om man känner oro eller osäkerhet kring den rådande situationen uppmanas man att stanna hemma.
I övrigt hänvisar vi alla till att hålla sig uppdaterade och följa gällande råd från myndigheterna.

/Styrelsen i Hellas Tennisklubb & VD för klubbens anläggningar