Framgångar i Tullingespelen

Hellasspelarna visar fin form inför SM i Göteborg på höstlovet – igår tog Ivan Högström hem segern i Tullingespelens 16-årsklass!

Ivan hade en stentuff söndag med både semifinal och final. I semin besegrade han förstaseedade Matteus Fröberg Dahlin med 6-4, 6-4.
I finalen väntade andraseedade William Tejme från Smedslättens LTK. Ivan ledde med 7-5, 3-0, men tappade andra set trots matchboll. Han lyckades dock ladda om och ta hem matchtiebreak med 10-6, riktigt starkt jobbat! Särskilt med tanke på att Ivan är ett år yngre än många av motståndarna.

I samma tävling nådde Melker Belfrage hela vägen fram till semifinal i PS12C – mycket imponerande av Melker, som är född 2011 och alltså två år yngre än flera av de spelare han mötte!