Kurres Kanna 21 november – OBS INSTÄLLT!

OBS – TÄVLINGEN ÄR INSTÄLLD PGA COVID-19 (UPPDATERAT 16/11)

Det har åter blivit dags för vår klassiska handicapturnering Kurres Kanna, som i år går av stapeln lördag 21 november!

Vi startar kl 10.00, och håller på fram tills dess att vinnaren är korad. Det brukar inte bli förrän framåt kl 18-19 på kvällen, så räkna med att det kan bli en lång dag!

Tävlingen spelas med ett handicapsystem där deltagarna tilldelas individuellt anpassade handicap beroende på spelstyrka. Handicapet innebär att spelarna startar varje game med plus eller minusbollar.

Matchlängden beror på deltagarantalet – de senaste åren har vi kört först till 3 eller 4 game med no ad. Alla får spela minst två matcher, då förlorarna i första omgången går in i tröstturneringen Malins Melitta.

Anmälan görs till info@hellastk.se senast onsdag den 18/11. Ange ungefärlig spelstyrka så vi lättare kan sätta rätt handicap – t.ex. vilken grupp du tillhör i gruppspelet eller om du vet någon i klubben som spelar jämnt med dig.
Tävlingen vänder sig till alla medlemmar från 15 år (även tävlingsjuniorer från 11 år och uppåt är välkomna)!

Lottning/ungefärligt spelschema görs torsdag 19/11 och publiceras på hemsidan samt sätts upp på anslagstavlan vid Eriksdal.

Startavgift: 200 kr
För att minska kontanthanteringen ser vi helst att du betalar din startavgift till vårt pg-konto 559310-8 innan tävlingsdagen. Du kan också swisha till 123 551 69 01. Om du vill betala kontant på plats så uppskattar vi jämna pengar.

Vi har enklare cafeteria öppen under hela dagen!