Medlemstävling: Dubbeltrubbel 18-19 september

Klubbkamrater!

Jag vet att flera av er velat få sommaren överstökad så fort som möjligt så att årets roligaste dag ska infinna sig. Well, nu behöver ni snart inte vänta längre. Det har äntligen blivit dags att bjuda in till den sjätte upplagan av Carrigan’s Dubbeltrubbel!

När?

Lördagen den 18 (och eventuellt söndagen den 19 vid stort deltagarantal eller ösregn) september med start klockan 09.00!

Hur går det till?

Ingen föranmälan, man anmäler sig på plats på Hellasgården på tävlingsdagen före kl 09.00 varpå lottning sker direkt och tävlingen därefter startar. Man måste alltså dyka upp och anmäla sig SENAST kl 09.00 för att kunna delta.

Förspel

Tävlingsledning är på plats från kl 08.00 och alla banor är tillgängliga från då för den som vill ha extra inbollning.

Tävlingsform

Alla spelare delas av tävlingsledningen in i två klasser (nej, det går inte att överklaga) – klass 2 (grundnivå) och klass 1 (avancerad nivå). Därefter lottas varje spelare ihop med en partner ur den andra klassen, och bildar tillsammans ett lag.

Poängräkning

Varje lagmatch räknas i bäst av tre matcher. De tre matcherna består av två singlar (klass 1-spelare möter varandra och klass 2 likaså), och en dubbel (lag mot lag).

Varje match spelas i bäst av tre tiebreak.

Inbollning

5 min inbollning/lagmatch

Heder, prestige och såklart DubbelTrubbeBubbel.

Övrigt

Är vi få lag blir det poolspel, är vi många blir det utslagsturnering och tröstturnering. Vi siktar på att bli klara på lördagen. Blir vi väldigt många, eller om det ösregnar, kan hela/delar av tävlingen komma att spelas klart på söndagen. Oavsett kommer alla lag få spela minst två matcher.

Vid regn kör vi ändå. Vid mycket regn ställer vi in. Inga förbehåll med tider – att vara på plats är en förutsättning.

Tävlingen ingår i Hellas Grand Prix, alla som ställer upp samlar poäng!

Efterspel

För de som har åldern inne kommer matchanalys, dubbelstrategi och de senaste rönen inom mental träning diskuteras vidare inne på söder senare under kvällen. Värt att nämna är att den nyblivne Klubbar-mästaren Robin Ljunggren har lovat att här köra en liten dragning på det senaste inom rytmiskt fotarbete.

Tilltugg

Parallellt med turneringen kommer grillen vara igång och Das Automatch ha bar-tömning. Korv, dryck och kaffe kommer att finnas att köpa för en billig penning (och självklart även ett vegetarisk alternativ för de som vill ha det).

200kr/spelare

Och slutligen…

Det finns många individualister men få som fixar individualism i lagform. Har DU vad som krävs eller är du en dubbeltrubblare..?

Väl mött!