Medlemstävling: Dubbeltrubbel lördag 12 september

Klubbkamrater!

Jag vet att flera av er velat få sommaren överstökad så fort som möjligt så att årets roligaste dag ska infinna sig. Well, nu behöver ni snart inte vänta längre. Det har äntligen blivit dags att bjuda in till den sjätte upplagan av Carrigan’s Dubbeltrubbel!

När?
Lördagen den 12 september med start klockan 09.30!

Hur går det till?
Ingen föranmälan, man anmäler sig på plats på Hellasgården på tävlingsdagen före kl 09.30 varpå lottning sker och tävlingen startar. Man måste alltså dyka upp och anmäla sig SENAST kl 09.30 för att kunna delta.

Förspel
Tävlingsledning är på plats från kl 09.00 och alla banor är tillgängliga från 09.00 för den som vill ha extra inbollning.

Tävlingsform
Alla spelare delas av tävlingsledningen in i två klasser (nej, det går inte att överklaga) – klass 2 (grundnivå) och klass 1 (avancerad nivå). Därefter lottas varje spelare ihop med en partner ur den andra klassen, och bildar tillsammans ett lag.

Poängräkning
Varje lagmatch räknas i bäst av tre matcher. De tre matcherna består av två singlar (klass 1-spelare möter varandra och klass 2 likaså), och en dubbel (lag mot lag).
Varje match spelas i bäst av tre tiebreak.

Inbollning
5 min inbollning/lagmatch

Heder, prestige och såklart DubbelTrubbelBubbel.

Övrigt
Är vi få lag blir det poolspel, är vi många blir det utslagsturnering och tröstturnering. Oavsett kommer alla lag få spela minst två matcher.
Vid regn kör vi ändå. Vid mycket regn ställer vi in. Inga förbehåll med tider – att vara på plats är en förutsättning. Vi siktar på att vara klara vid 17-snåret.

Efterspel
För de som har åldern inne kommer matchanalys, dubbelstrategi och de senaste rönen inom mental träning diskuteras vidare inne på Söder senare under kvällen. Här har dessutom den nyligen hemkomne hellenen Åse Botha lovat att köra en liten dragning på det senaste inom modern drivevolley-teknik direkt från Sidney.

Tilltugg
Parallellt med turneringen kommer grillen vara igång hela dagen. Korv, dryck och kaffe kommer att finnas att köpa för en billig penning (och självklart även ett vegetarisk alternativ för de som vill ha det).

200kr/spelare

Och slutligen…
Det finns många individualister men få som fixar individualism i lagform. Har DU vad som krävs eller är du en dubbeltrubblare..?
Väl mött!