Medlemstävling: Kurres Kanna 17 november

Det har åter blivit dags för vår klassiska handicapturnering Kurres Kanna, som i år går av stapeln lördag 17 november!

Vi startar kl 10.00, och håller på fram tills dess att vinnaren är korad. Det brukar inte bli förrän framåt kl 18-19 på kvällen, så räkna med att det kan bli en lång dag!

Tävlingen spelas med ett handicapsystem där deltagarna tilldelas individuellt anpassade handicap beroende på spelstyrka. Handicapet innebär att spelarna startar varje game med plus eller minusbollar.

Matchlängden beror på deltagarantalet – de senaste åren har vi kört först till 3 eller 4 game med no ad. Alla får spela minst två matcher, då förlorarna i första omgången går in i tröstturneringen Malins Melitta.

Anmälan görs till info@hellastk.se senast onsdag den 14/11. Ange ungefärlig spelstyrka så vi lättare kan sätta rätt handicap – t.ex. vilken grupp du tillhör i gruppspelet eller om du vet någon i klubben som spelar jämnt med dig.

Lottning/ungefärligt spelschema görs torsdag 15/11 och publiceras på hemsidan samt sätts upp på anslagstavlan vid Eriksdal.
Alla medlemmar över 15 år är välkomna att deltaga!

Startavgift: 150 kr
För att minska kontanthanteringen ser vi helst att du betalar din startavgift till vårt pg-konto 559310-8 innan tävlingsdagen. Du kan också swisha till 123 551 69 01. Om du vill betala kontant på plats så uppskattar vi jämna pengar.

Vi har enklare cafeteria öppen under hela dagen!

/Tävlingsledningen