Tävling: Kurres Kanna lördag 13 november

Bilden: finalisterna senast det begav sig – Gago Cuk & Jim Frimodig

Efter ett års coronauppehåll är vår klassiska handicapturnering Kurres Kanna äntligen tillbaka!
Årets tävling går av stapeln lördagen den 13 november.

Första matcherna startar 09.00, och vi håller på fram tills dess att vinnaren är korad. Det brukar inte bli förrän sent på kvällen, så räkna med att det kan bli en lång dag.

Handicap/matchformat

Tävlingen spelas med ett handicapsystem där deltagarna tilldelas individuellt anpassade handicap beroende på spelstyrka. Handicapet innebär att spelarna startar varje game med plus eller minusbollar.

Matchlängden beror på deltagarantalet – det brukar oftast bli först till 4 game (med no ad). Alla får spela minst två matcher, då förlorarna i första omgången går in i tröstturneringen Malins Melitta som är nästan lika prestigeladdad som huvudtävlingen.

Anmälan

Du anmäler dig genom att maila till info@hellastk.se senast onsdag den 10/11. Ange ungefärlig spelstyrka så vi lättare kan sätta rätt handicap – t.ex. vilken grupp du tillhör i gruppspelet eller om du vet någon i klubben som spelar jämnt med dig. Vi förbehåller oss rätten att stänga anmälan om det blir väldigt många spelare, i så fall gäller först till kvarn.

Medlemskap i Hellas TK krävs för att man ska få delta. Ingen åldersgräns, även juniorer som har matchvana (på fullstor bana med vanlig boll) är välkomna att anmäla sig.

Lottning/spelschema

Lottningen och spelschemat för de första matcherna gör vi torsdag 11/11, och det publiceras därefter på hemsidan samt sätts upp på anslagstavlan vid Eriksdal & mailas till deltagarna.

200 kr. Betala gärna i förväg, till pg 559310-8 eller swish till 123 551 69 01.
Om du vill betala kontant på plats så uppskattar vi jämna pengar.

Vi har enkel cafeteria öppen. Endast swish & kontanter gäller.

Hellas Grand Prix

Tävlingen ingår i Hellas Grand Prix, och alla som deltar får poäng enligt nedan:

– Deltagande: 5 poäng – alla som deltar men inte når kvartsfinal får denna poäng
– Kvartsfinalister i Kannan/Melittan: 15 poäng/10 poäng
– Semifinalister i Kannan/Melittan: 20 poäng/15 poäng